Referenciák - Plasticpaint Gyártó és Szolgáltató Kft.

Plasticpaint Gyártó és Szolgáltató Kft., 49,98 kWp

A Plasticpaint Gyártó és Szolgáltató Kft. napelemes rendszere a társaság telephelyén Komlón létesült. A napelemes rendszer összesen 204 db Korax KS 245 polikristályos napelem modult tartalmaz, így a beépített teljesítmény 49,98 kWp.

A napelem modulok elhelyezése a telephely adottságaihoz igazodik. A napelem modulok 3 egyedi tervezésű földre telepített tartószerkezetre kerültek. Így háztartási méretű kiserőmű 3 önálló, egymástól független blokkból áll, saját modulokkal, kábelezéssel és inverterrel. A földre telepített tartószerkezetek lehetőséget adnak arra, hogy a modulok a villamos energiatermelés szempontjából ideális tájolásban és dőlésszöggel legyenek elhelyezhetők. Ezzel biztosítható, hogy az adott telepítési helyszínen, azaz jelen esetben Komlón, a modulok a mindenkori maximálisan megtermelhető áramot fogják előállítani.

A villamos hálózathoz a rendszer 2 db SMA Sunny Tripower 17000 TL és 1 db SMA Sunny Tripower 15000 TL invertereken keresztül csatlakozik. A projekt a KEOP 410-A pályázati konstrukcióban nyert el 23 795 676 Ft támogatást.